Rólunk

Egy igazi családi vállalkozás

“A személyre szabott, egyedi honlap készítésével egyszerűbbé, hatékonyabbá és jobbá tenni a tanulni, fejlődni vágyók életét. Hozzájárulva ahhoz, hogy a honlap tulajdonosa javítani tudja kapcsolatát ügyfeleivel ezzel is növelve piaci értékét.”

Ez a gondolat hatja át mindennapjainkat. Miért?

Mert megtapasztaltuk azt, hogy a tanulás révén fejlődünk. Nemcsak mi, hanem a vállalkozásunk is. Ahhoz, hogy a vállalkozásunk is fejlődjön első sorban a vállalkozónak kell fejlődnie. A fejlődés része pedig az, hogy fejlesztünk, kipróbálunk új dolgokat.

A digitális kultúra részét képezi, hogy rendelkezzünk alapvető ismeretekkel és eszközökkel arra, hogy elérjük jelenlegi és jövendőbeli ügyfeleinket.

A szolgáltatások értékesítésének nagy része már online zajlik. Aki ebben nincs benne, az lemarad.

Ezért CÉLUNK, hogy szép, igényes, a modern kor kihívásainak megfelelő honlapokat készítsünk:

Hiszünk abban, hogy

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk készített honlapok változásokat generálnak az ügyfeleink életében.

Tudást, eszközöket, módszereket adunk át, amelyek a modern elméletek és gyakorlaton alapulnak.

A csapatunk

Gál Attila
Gál Attila

Nekem gyermekkori célom volt – még a commodore számítógépek idejében -, hogy informatikus legyek. Nem lettem.

Majd közel 30 évvel később fiammal együtt végeztük el a webfejlesztői képzést és indítottuk el a közös vállalkozásunkat.

1995 óta természetgyógyászként, coachként dolgozom, így ezen a területen gazdag tapasztalatra tettem szert. Mivel marketing és reklámmenedzseri képzést is végeztem, ezért a honlapkészítés mellé segítséget tudok nyújtani a tanácsadói vállalkozás online marketing rendszerének kialakításában is.

Édesapámmal ellentétben engem már kiskorom óta érdekeltek a számítógépek és az informatika, így tudtam, hogy felnőttként is ezzel szeretnék foglalkozni.

Egyetemi éveim alatt közgazdász végzettségre tettem szert, azon belül is e-business managementre specializálódtam, ahol alaposan megismertem az e-kereskedelem alapjait és a közösségi média működését. Ezt a tudást kiegészítvén végeztem egy webfejlesztői iskolát és folyamatosan képzem magaman ezeken a türeleteken, hogy mindig naprakész lehessek!

Gál Dávid
Gál Dávid

SEO szakértőnk

Salánki Dániel
Salánki Dániel

Napi szinten foglalkozok aktívan keresőoptimalizálással, követem a trendeket és folyamatosan fejlesztem magam a témában.

Több online kurzust is végeztem, mind hazai, mind külföldi ismert SEO szakértőknél. Úgy gondolom, hogy a Google keresőben rengeteg lehetőség van, hiszen az emberek nap mint nap keresnek, a kérdés csak az, hogy a Te weboldaladat vagy a versenytársadét találják meg először.