Jogi nyilatkozat

www.omnitech.hu  honlapon (továbbiakban: Honlap) található tartalom (ideértve: cikkek, blogbejegyzések, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogvédelem alá esnek. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal a tulajdonos (Impresszum) mint Jogtulajdonos rendelkezik.

A Honlapon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek.

Megrendelés esetén a megrendelés tartalmától függően kerül sor szerződéskötésre, amely a tartalmazza a teljesítésre, az árakra vonatkozó minden információt.

A tartalom felhasználásához (kivéve az oldalon elhelyezett megosztó és lájkoló gombokkal való továbbküldéséhez) a Jogtulajdonos kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. A Jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Ideértve az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét. Amennyiben a tartalmat másolja, mindenképpen fel kell tüntetni a hivatkozást, valamint a hivatkozott oldal linkjét.

A Jogtulajdonos azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Mindennemű jogtalan másolás, a tartalmak szerzői jogának megsértése, a jogsértő magatartás eljárást von maga után.

Elsődlegesen a megegyezést tekintjük irányadónak, amennyiben az eredményre nem vezet, akkor bírósági úton érvényesítjük jogainkat. 

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó  jogi előírásokat – ez nem a Jogtulajdonos jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot, technikát bárki csak a saját felelősségére használhatja.

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Jogtulajdonos weboldalai kapcsolódnak.

Mivel a Jogtulajdonos nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Jogtulajdonos honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Jogtulajdonos azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Jogtulajdonost.

A Honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

Képek, kreatív tartalom

A honlapon található képek, grafikák saját készítésűek. Bizonyos képi elemek minden esetben jogtisztán kerülnek felhasználásra figyelembe véve a CC BY-SA 3.0 licence jogokat és alábbi honlapokról származnak: Flaticon, Pixabay, Pexels, Canva.

Az ingyenesen letölthető anyagokkal kapcsolatban

A Honlap oldalainak megnyitásával a látogató elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg az oldalt, ne töltse le az anyagokat!

  • A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról, írásokról, e-könyvekről, hanganyagokról, videó anyagokról, és minden egyéb anyagról nem készít illegális másolatokat.
  • Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.
  • A letöltés során nyilatkozni tud arról, hogy kér-e ingyenes hírlevelet. Ezzel kapcsolatban az Adatkezelési tájékoztatót megismerte és elfogadta.