honlap készítés tanácsadóknak, webshop készítés, shoprenter üzemeltetésValósítsd meg legvadabb álmaidat!

„Legyen saját honlapod!” - Pályázat

professzionális kedvezményes weblap készítése induló vállalkozások, alapítványok, önkormányzatok, egyesületek és intézmények, tanácsadók, segítő szakterületen dolgozók részére

A Képességfejlesztő Intézet Alapítvány támogatásával az omnitech.hu pályázatot ír ki 125 000 Ft becsült piaci értékű szép megjelenésű, optimalizált honlap készítésére.

A pályázat beküldési határideje: 2020. augusztus 31.

A határidő után érkező pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni!

A pályázat célja, hogy a pályázó modern, korlátlanul bővíthető (akár webshoppá is fejleszthető) honlappal jelenhessen meg az interneten, ezzel növelve az ügyfélkörének bővülését, a célcsoportjának elérését, a vállalkozása, egyesülete, alapítványa elérhetőségét.

Az omnitech.hu vállalja, hogy minden pályázónak az alábbi tartalommal készíti el a honlapját:

A pályázat részvételi feltételei:

  • A pályázati adatlap kitöltése és beküldése e-mailben.
  • A 49 900 Ft kedvezményes fejlesztési díj befizetése, mely a teljes 125 000 Ft-os becsült piaci értékű honlap elkészítésével járó minden költséget fedez a domain név regisztráció kivételével.

Kell-e fizetni más költséget?

Nem. Egyéb költség nincsen. A rendelkezésre álló kereteken belül készíti el a kiíró a pályázó honlapját és karbantartja 12 hónapon keresztül.

Van-e garancia a honlapra?

Igen. A pályázatban résztvevők is megkapják a 365 nap szervízgaranciát.

Ki pályázhat?

akik teljesítik a pályázat részvételi feltételeit. Amennyiben az Ön vállalkozása most indul, vagy már régebb óta vállalkozó, de vannak kérdései a vállalkozással kapcsolatban, akkor kérje  ingyenes konzultációnkat. 

Mikor kell a tartalmakat átadnom?

A tartalmakat az egyeztetés és a tervezést követően kell átadnia, hogy el tudjuk kezdeni a munkát.

Amennyiben nem kapjuk az anyagokat, képeket, akkor 2 hónapig vállaljuk a pályázati összegben vállalt feltöltési kötelezettségünket. Ezután az aktuális rezsi óradíjnak megfelelő összegért fejezzük be a honlapját.

Hova kell beküldeni a pályázatot?

Az  info@omnitech.hu  címen várjuk a pályázatot.

Kapok-e számlát a honlapkészítésről?

Természetesen az pályázati díj beérkezését követően elektronikusan megküldjük számláját.

A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás kérhető e-mailben:  info@omnitech.hu  vagy telefonon munkaidőben 08.00- 16.00 óra között: +36 20 9264010

Nézze meg  referenciáinkat !